Benvolguts pares i mares,

Els membres de la Junta de l‘AMPA tenim la sort de compartir amb la resta de companys diversos projectes (més o menys encertats), unes bones estones i, sobretot, el convenciment de què el que fem, val la pena .

Som una quinzena de persones obsessionades en buscar-se més problemes dels habituals; obsessionades en organitzar activitats que entenem que ens fan involucrar-nos més en l’entorn dels nostres fills , dedicant temps i esforços; participant en possibles millores; escoltant opinions i crítiques; assumint sempre la responsabilitat de representar-vos a tots vosaltres . Aquesta és unafeina voluntària i que fem “per amor a l’art”, si em permeteu l’expressió. Us agraïm la confiança que dipositeu en nosaltres, peròara ens cal demanar-vos un esforç .

A l’assemblea del mes de juny es van tractar temes molt importants d’interès per a tots, alguns dels quals tenien l’origen en inquietuds que els propis pares ens han fet arribar. En general, aquests temes es treballen activament des de la junta i pensem que les convocatòries d’assemblea són una ocasió perfecta per comunicar-nos i mantenir-vos-en informats. Va ser en aquesta darrera assemblea, quan un pare que hi assistia per primera vegada va fer una reflexió: “ Els temes tractats són prou importants perquè l’assistència dels pares omplís aquesta sala ” (a la sala d’actes hi érem una trentena de persones, quan les famílies associades en som més de set-centes). Aquest pare ens demanava als membres de junta que féssim un esforç per millorar la nostra capacitat de convocatòria .

Amb el convenciment de què tots plegats podem aconseguir moltes més coses, us demanem que feu un esforç . Després de treballar durament tot un dia i aconseguir que els fills facin els deures, estudiïn, es dutxin, sopin i se’n vagin a dormir a una hora prudent; després d’endreçar, planxar, rentar i desitjar dies de vint-i-sis hores… podreu assistir a la propera assemblea? Per a nosaltres seria de molt bon grat trobar una sala plena de gom a gom, que renovaria els nostres ànims i ens donaria una empenta per continuar treballant .

Recordeu que la nostra veritable força és la que prové de la nostra unitat, i la manera més eficaç d’aconseguir que els nostres criteris tinguin un pes important en la construcció de l’escola és donant mostres d’aquesta unitat. Per a aquest fi, les assemblees en són una gran oportunitat.

Gràcies per permetre’ns prendre una estona del vostre temps. Esperem veure-us a la propera Assemblea General. Segur que la vostra assistència farà que sigui tot un èxit. No hi falteu!

AMPA