Benvolguts/des pares i mares,

La Junta de l‘AMPA de l’Escola El Cim som un grup, cada vegada més nombrós i al qual esteu tots/tes convidats/des, de mares i pares motivats/des en millorar l’educació i competències que reben i aprenen els nostres fills i filles a través d’una tasca de col·laboració i cooperació amb l’escola i tota la seva comunitat.

Amb un esperit permanent de crítica constructiva i la responsabilitat de representar a tots/tes els/les pares i mares, l’objectiu principal de l’AMPA consisteix en promoure i potenciar millores continues que ajudin i facilitin a l’escola el repte d’oferir una educació de qualitat.

Per tal d’assolir aquest objectiu ens hem dividit en comissions de participació que permeten agilitzar els diferents projectes i missions que duu a terme l’AMPA. Actualment les comissions en funcionament són: Comissió de carnestoltes, Comissió de festes, Comissió de llibres, Comissió de menjador, Comissió de la pàgina web, Comissió de la revista i Comissió de xerrades i conferències.

L’espai de trobada per debatre i treballar activament tots els temes que es tracten a l’AMPA són les reunions que es realitzen el primer dilluns de cada mes a les 21.30 h a la sala d’actes de l’escola. Aquestes reunions mensuals i l’Assemblea General Anual són una oportunitat i la manera més eficaç d’aconseguir que els nostres criteris i opinions tinguin un pes important en la construcció d’una escola per a tots i totes.

I com ja deia la primera junta de l’AMPA de l’Escola el Cim: “Recordeu que la nostra veritable força és la que prové de la nostra unitat i, sobretot, el convenciment de què el que fem, val la pena”.

 

 

 

 

 

Des de la Comissió de Carnestoltes,  us voldríem agrair la participació de més de 300 persones a la nostra comparsa! Ha estat un èxit total, i esperem que us ho hàgiu passat : abadabaduuuuuu!

Voldríem agrair d’una manera especial a totes aquelles famílies que ens vàreu donar un cop de mà tant en la preparació de les disfresses com en la nostra super carrossa, així com a la colla del Dino-Pep Panxut que van  animar la rua amb els seus timbals i a l’escola pel suport i espais cedits.

Finalment, voldríem agrair totes les mostres de suport que hem anat rebent i ens han ajudat a continuar endavant, així com totes les felicitacions rebudes que fan que tota la feina feta tingui sentit!

Mil gràcies a tothom!

Si teniu fotografies de la rua i les voleu compartir amb nosaltres, ens les podeu enviar al mail de l’ampa i estarem encantats de compartir-les.

Comissió de Carnestoltes
AMPA Escola El Cim